mobil menu
simay güvenli alışveriş
Siparişlerinizde 500 TL ve üzeri Kargo Ücretsiz
yeni davetiye modelleriHızlı Kargo
davetiye modelleriEkonomik Tekli
davetiye modelleriBeyaz (Hesaplı)
davetiye modelleriZarfsız (Hesaplı)
davetiye çeşitleriKare Davetiye
davetiye modelleriÜçlü
davetiye modelleriİkili
davetiye modelleriKraft
davetiye modelleriKemerli
davetiye modelleriRenkli
davetiye modelleriKese
davetiye modelleriSünnet
kargo bedava

Tüm ürünlerde 500 TL ve üzeri Kargo Bedava!

Düğün davetiyesi

Düğün davetiyesi Düğün, toplantı, nişan, sünnet, açılış ve seminer gibi etkinlere katılması istenen kişilere bu etkinliklerin günü, yeri, saat, gibi bilgilerin yer aldığı görselli, şekilli veya fotoğraflı kısa mektuplara davetiye denilmektedir. Özel olarak tasarlanan davetiye kâğıtlarına basılarak seçilen kartın, davetiyenin içeriğine uygun olmasına dikkat edilir. Bir davetiyenin içinde organizasyonu yapan kişilerin adı, organizasyonun günü ve saati, yeri gibi bilgiler yer almaktadır. 2020'de en sık göreceğimiz davetiye modellerinin başında çizimli olanlar geliyor. Bu çizimlere zarfların iç kısımlarında yer veriliyor. Aslında bir nevi davetlilerinize küçük bir sürpriz yapmış oluyorsunuz. Zarfın içerisinde yer vereceğiniz çizimi belirlemek tamamen sizin zevkinize kalmış. 

İster ünlü bir ressamın tablosunu seçersiniz isterseniz şık bir çiçek resmi koymalarını talep edersiniz. Hatta müstakbel eşinle ikinizin karikatürü bile zarfın iç kısmında yer alabilir. Kare ve dikdörtgen davetiyelerden sonra geçtiğimiz senelerde yaprak, yonca şeklinde modellere de rastlıyorduk. Ancak 2020'de sınırların dışına çıkıyor ve farklı kesimlerde asimetrik düğün davetiyelerini görmeye başlıyoruz! 2019'un son dönemlerinde de görmeye başladığımız modellerden biri haritalı davetiyeler! Bize kalırsa amacına en uygun tasarımlardan biri kesinlikle bu.  

Davetlilerinize düğün yerini ve saatini belirtmek için böyle bir kart veriyorsunuz. Bu modellerde de o mekanın tam olarak bulunduğu noktayı haritadan işaretleye biliyorsunuz. Haritalı davetiyelerde çizimlerin sıkıcı olmamasını öneriyoruz. Esprili ifadelere yer verebilir, mekanınızı belirten noktaya kalp ikonu koyabilirsiniz.  

Davetiyelerde el yazısı yerine daha okunabilir fontlar kullanılmasını önersek de 2020'nin trendlerine baktığımızda fikir değiştirebiliyoruz. Aslında davetiyenin tamamında değil de sadece isimleriniz de ve düğün mekanında el yazısına yer verirseniz, bu modelde olduğu gibi çok şık bir görünüm ortaya çıkabiliyor. Siz yine de seçeceğiniz fontun okunabilir bir el yazısı olmasına dikkat edin.  

Düğünle ilgili her detayda karşımıza ağırlıklı olarak açık renk tonları çıkıyor. Bu algıyı bir nebze de olsa yıkmak için davetiyelerde daha karanlık tonlara yer vermeye başlıyoruz. Siyah davetiye modelleri, mürdüm, bordo ve lacivert gibi tonların davetiyelerde çok asil durduğuna emin olabilirsiniz. Davetiye kartından zarfına kadar her detayı koyu renk seçmek yerine, bazı küçük detaylarda kullandığınız rengin daha açık tonlarını kullanmanız da hoş olacaktır.


İlginizi çekecek bir başka yazı
Değişik Düğün Davetiye Modelleri
davetiye örneği simay davetiye
düğün davetiyesi

Yüzlerce farklı düğün davetiye örnekleri

Hem düğün hemde nişan için özel tasarlanmış yüzlerce yeni davetiye modelleri arasından eminiz ki bir tanesi tam sizin için.

Farklı ve ilginç davetiye modelleri ve çok daha fazlası için davetiye örneklerini hemen inceleyin.

ucuz davetiye

Aradığınız en ucuz davetiye

Yüzlerce yeni düğün ve nişan davetiyesi içinden, bütçenize uyan en ucuz davetiye modelini hemen sipariş edin.

Simay davetiye için öncelik her zaman müşteri memmuniyeti olmuştur. Yeni davetiye modelleri uygun fiyatlar ile birleşti.

özel tasarım davetiyeler

Kargo Bedava

Vereceğiniz her sipariş için Türkiye'nin her yerine belirlenen limit için kargo ücretsizdir.

Kapıda ödeme imkanı ile Simay Davetiye sizin mutluluğunuz için çalışmakta. %100 Mutlu müşteri memmuniyeti.

top
Simay davetiye olarak en iyi alışveriş deneyimini sunmak için durmadan çalışmaktayız. Gizlilik bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.
www.simaydavetiye.com tüketiciler için kalite ve ucuzluğu dengeleyerek her bütçeye uygun en yeni davetiye modellerini sunmaktadır. Davetiyeler ile ilgili her türlü bilgi için hemen iletişime geçin.
© 2019 Simay Davetiye, ASNET Bilişim İnşaat Ltd. Şti'ye ait bir markadır. Her türlü usulsüz reklam veya kullanımdan doğabilecek hak kayıpları için cezai işlemler yürütülecektir.